10 Ağustos 2012 Cuma

Alakışla Bükü - Turgutreis Marina





Sabah 9 da hareket edip, çok güzel bir seyirle Turgutreis Marina'ya giriyoruz. Bu ve bundan sonra da Palmarina'ya girersek, Kemer'den Yalıkavağa kadar bütün marinaları görmüş olacağız. Niyetimiz oydu zaten. Bir arada Martı marina kalıyor ama onu da karadan ziyaret edip görmüştük. Bir dahaki sezonda nerede bağlanabileceğimiz konusunda fikir sahibi olmak ve değişik mareinalardaki değişik servis ve alt yapıları görüp değerlendirmek için böyle bir yol seçmiştik sezon başında.

Neyse, Turgutreis marina'dan araç kiralayıp tekrar Bodrum'a gidiyoruz. Gezemediğimiz yerleri de geziyoruz. Akşama marinanın yazlık sinemasında Batman var, hep beraber onu seyrediyoruz. Dışarıda Bitez dondurmacıını keşfediyoruz. Acaip bir şey. Gidip gelip dondurma yiyesi geliyor insanın. Böyle dondurmayı İstanbul'da neden yapmıyorlar acaba diye düşünüyoruz. Belki de yapıyorlar da biz bilmiyoruz.

Sistemin balık tuttuğunu kanıtladıktan sonra, şimdi Palamut değil de diğer balıkları da tutabilmek için, bir oltacı dükkan ile uzun mütalalar sonucu 2 tane daha takım yapıyoruz. daha doğrusu adam bize yapıyor, karşılığında ben de ona sigarayı bırakma sırlarımı veriyorum. Tabi biraz da para....

Bu takım daha değişik, ucu tel, allengirli bişey. bakacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder